top of page

Ti-a placut de el in "Taken"? Top 5 cele mai bune filme cu Liam Neeson dupa "Taken"!

Liam Neeson este un actor irlandez nascut pe 7 iunie 1952 in Ballymena, Irlanda de Nord. El este cunoscut in intreaga lume pentru interpretarea sa in filme precum "Schindler's List", "Taken", "Batman Begins" si "The Grey".Neeson a inceput cariera sa de actor in anii '80, jucand in filme precum "Excalibur", "The Bounty" si "The Mission". Insa, a devenit cunoscut in intreaga lume abia in 1993, cand a jucat rolul lui Oskar Schindler in filmul lui Steven Spielberg, "Schindler's List". Rolul sau a fost laudat de critici si i-a adus o nominalizare la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

In anii urmatori, Neeson a jucat intr-o serie de filme de actiune, inclusiv "Rob Roy", "Michael Collins" si "Star Wars Episode I: The Phantom Menace". In 2008, a devenit cunoscut in intreaga lume pentru rolul sau din filmul "Taken", unde a interpretat un fost agent CIA care incearca sa-si salveze fiica rapita.


Mai jos regasiti un top de 5 filme noi in care joaca celebrul actor. Sa incepem.


1. Non-Stop (2014) - IMDB 6.9

Actiune, Mister, Thriller


Un agent FBI intra in actiune in timpul unui zbor transatlantic dupa ce a primit o serie de mesaje text prin care se solicita 150 de milioane de dolari intr-un cont offshore, sau cineva va muri la fiecare 20 de minute.


2. The Grey (2011) - IMDB 6.8

Actiune, Aventura, Drama


Dupa ce avionul lor s-a prabusit in Alaska, sase lucratori petrolieri sunt condusi de un vanator priceput intr-o lupta crancena pentru supravietuire, in timp ce o haita de lupi terifianta bantuie fiecare pas.


3. Unknown (2011) - IMDB 6.8

Actiune, Mister, Thriller


Cand un barbat se trezeste din coma descopera ca cineva i-a furat identitatea si este nevoit sa faca echipa cu o tanara pentru a dovedi cine este de fapt.


4. Run All Night (2015) - IMDB 6.6

Actiune, Crima, Thriller


Mafiotul si asasinul Jimmy Conlon are o doar o noapte la dispozitie sa rezolve un conflict care l-ar putea ucide pe fiul sau, ca urmare a planului de razbunare pe care seful mafiei Shawn Maguire vrea sa-l aplice dupa ce ii este omorat propriul fiu.


5. The Commuter (2018) - IMDB 6.3

Actiune, Mister, Thriller


Un vanzator de asigurari si fost politist este prins intr-o conspiratie care ii pune viata in pericol in timpul navetei sale zilnice spre casa. Cu Vera Farmiga si Liam Neeson in rolurile principale!


Citeste si:

6.397 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page