top of page

Top 5 filme de comedie pe care sa le vezi daca esti singur(a) de Valentine's Day!

Credeati ca am uitat de voi? Nooo, v-am pregatit un super top de comedii pe care sa le savurati si la care sa radeti, chiar daca nu aveti partener de Valentine's Day. Despartiri, comploturi si situatii super funny? Mai jos gasiti 5 filme de comedie perfecte de vizionat daca sunteti singuri de Valentine's Day!


How To Be Single (2016) - IMDB 6.1

Comedie, Romantic, Drama


Ce titlu mai bun decat asta? Poate cateodata nu ai chef de vreo relati! Povestea: Un grup de tineri exploreaza dragostea si semnificatia relatiilor, in New York City.


Forgetting Sarah Marshall (2008) - IMDB 7.1

Comedie, Drama, Romantic


Filmul spune povestea lui Peter, care isi ia o vacanta in Hawaii pentru a putea face fata recentei despartiri de iubita lui, vedeta de televiziune Sarah. Coincidenta sau nu, Sarah calatoreste in aceeasi statiune ca si Peter. Si ce sa vezi: isi aduce si noul iubit cu ea.


Legally Blonde / Blonda De La Drept (2001) - IMDB 6.4

Comedie, Romantic


Elle Woods, o blonda foarte la moda si cool, este parasita de iubitul ei. Ea decide sa-l urmeze la facultatea de drept. In timp ce este la facultate, isi da seama ca poate in viata exista mai mult decat aspectul fizic. Un film dragut, comic, cu Reese Whiterspoon in rol principal.


Bridesmaids (2011) - IMDB 6.8

Comedie, Romantic


Concurenta dintre doua domnisoare de onoare, care va determina la final cine este cea mai buna prietena a miresei, ameninta sa distruga viata unui patiser somer. Imaginati-va un fel de Hangover cu femei - veti rade copios, cu siguranta.


The Break-Up (2006) - IMDB 5.8

Comedie, Romantic, Drama


In incercarea fiecaruia de a pastra apartamentul de lux in care locuiesc, despartirea unui cuplu devine din ce in ce mai amuzanta. Un film cu o nota prea mica pe IMDB, cu multe momente super funny la care am ras copios. Cu Jennifer Aniston si Vince Vaughn in rolurile principale.


Citeste si:



1.281 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page