top of page

Filme 2023: Society of The Snow - Un film exceptional nominalizat la premiile Oscar din acest an! Unde-l poti vedea?

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei, prezentată de Academia de Arte și Științe Cinematografice (AMPAS), va onora si de aceasta data cele mai bune filme din 2023. Ceremonia va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California, pe 10 martie 2024.


Society of The Snow - Candidat la 2 premii Oscar!


Society of The Snow este un film fenomenal, regizat de J.A. Bayona, care aduce la viata o poveste tragica reala, a unei echipe de rugby a carui avion s-a prabusit in muntii Anzi. Filmul este a doua transpunere a acestei povesti, prima fiind realizata de regizorul Frank Marshall in 1993 prin filmul "Alive", care il are in rolul principal pe Ethan Hawke, pe care vi-l recomandam cu drag.

Dar sa revenim. Society of the Snow (La sociedad de nieve) este dupa umila noastra parere, mai bun decat Alive. De altfel, filmul a fost nominalizat la 2 premii Oscar:


  • Premiul Oscar pentru cel mai bun film international

  • Premiul Oscar pentru cel mai bun machiaj si hairstyling


O poveste de supravietuire incredibila!


În 1972, zborul 571 al forțelor aeriene uruguayene, închiriat pentru a acomoda o echipă de rugby în Chile, se prăbușește catastrofal dupa ce se loveste de un ghețar/varf de munte din inima Anzilor. Doar 16 din cei 40 de pasageri au supraviețuit accidentului, indurand conditii extreme într-unul dintre cele mai dure medii din lume, si fiind nevoiți să recurgă la măsuri terifiante pentru a rămâne în viață.


Un film greu de urmarit pentru cei sensibili


Trebuie spus din capul locului, ca Society of The Snow nu este pentru oricine. Scenele grafice explicite de canibalism sau cele de suspans, pot crea dificultati in a urmari acest film, in mod special pentru persoanele mai sensibile.


Filmul este disponibil pe Netflix


Daca doriti sa vedeti unul dintre cele mai bune filme din acest an, o puteti face pe platforma de streaming Netflix, acolo unde este in acest moment disponibil.



Tags: filme 2023, cele mai bune filme 2023, filme bune 2023, top filme 2023, filme, filme noi 2023, ce film vedem, filme aventura, filme bazate pe fapte reale, filme supravietuire, filme de vazut 2023, filme inspirate din fapte reale, cele mai bune filme din 2023

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page