top of page

Iti recomandam un film horror psihologic super bun, pe care il poti vedea pe Netflix!

"The Eye" este un film de groaza psihologic din 2008, regizat de David Moreau si Xavier Palud, cu Jessica Alba in rolul principal. Filmul este un remake al unui film realizat in Hong Kong din 2002 cu acelasi nume si urmareste povestea unei femei tanare, care a primit un transplant de cornee si incepe sa vada lucruri ingrozitoare si inexplicabile.

Jessica Alba interpreteaza rolul lui Sydney Wells, o violonista talentata care este oarba de la varsta de cinci ani. Dupa ani de tratamente medicale si cercetari, Sydney primeste sansa de a-si recupera vederea prin intermediul unui transplant de cornee. La inceput, Sydney este incantata de faptul ca poate vedea din nou, dar curand incepe sa vada imagini si oameni ciudati, care par sa fie legati de persoana care i-a donat cornea.


Pe masura ce Sidney incearca sa afle mai multe despre donatorul ei si sa isi inteleaga viziunile infricosatoare, ea incepe sa descopere o conspiratie medicala sinistra, care ar putea pune in pericol viata ei si a altor pacienti.

"The Eye" este un film care te tine cu sufletul la gura, cu o atmosfera infricosatoare si un ritm alert. Jessica Alba face o treaba excelenta in rolul lui Sydney, iar regizorii reusesc sa creeze o tensiune constanta prin intermediul efectelor vizuale si a coloanei sonore.

In ciuda unor posibile minusuri, "The Eye" ramane un film de groaza bun, cu o atmosfera tensionata si o prestatie remarcabila a actritei Jessica Alba in rolul principal. Chiar daca povestea nu este originala, regizorii au reusit sa creeze o experienta captivanta prin intermediul efectelor vizuale si a coloanei sonore.


Filmul este disponibil spre vizionare pe Netflix!


Filmul este recomandat fanilor genului de groaza, dar si celor care apreciaza interpretari solide ale actorilor si o regie atenta la detalii. Cu toate ca nu este perfect, "The Eye" reprezinta un remake reusit al filmului din Hong Kong din 2002 si un exemplu de cum trebuie sa se construiasca o poveste de groaza tensionata si captivanta.

5.469 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page