top of page

Recomandare super film de Oscar: De ce trebuie sa vezi Django Unchained?

"Django Unchained" este un film american din 2012, regizat de Quentin Tarantino care-i are in rolurile principale pe Jamie Foxx, Christoph Waltz si Leonardo DiCaprio. Filmul a fost un mare succes comercial si dpdv al criticilor, castigand multiple premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun scenariu original si cel mai bun actor intr-un rol secundar (Waltz).


Filmul este disponibil spre vizionare pe Netflix!Povestea filmului este geniala!


Povestea filmului urmareste aventurile lui Django, un sclav eliberat de un vanator de recompense german, Dr. King Schultz, inainte de Razboiul Civil American. Schultz il angajeaza pe Django ca partener de afaceri si ii promite sa-l ajute sa-si gaseasca sotia, care este inca inrobita, in posesia unui proprietar de plantatii nemilos numit Calvin Candie (Leonardo DiCaprio).

"Django Unchained" a fost laudat pentru scenariul sau ingenios, interpretarile extraordinare ale actorilor si pentru abordarea indrazneata a subiectului sclaviei si rasismului in America. Filmul a atras, de asemenea, critici din partea unora care au considerat ca este prea violent sau ca nu abordeaza suficient problemele istorice legate de sclavie.


Filmul a dat nastere dezbaterilor pe teme culturale


Cu toate acestea, filmul a avut un impact puternic asupra culturii populare si a inspirat o serie de dezbateri si discutii despre istoria Americii si despre relatiile inter-rasiale. "Django Unchained" este, de asemenea, considerat un alt film emblematic al stilului distinctiv al lui Quentin Tarantino si al abilitatii sale de a aduce un aer proaspat si modern unui gen clasic precum western-ul.


Citeste si:


1.207 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page