top of page

Top 5 filme de animatie care vor cuceri inimile intregii familii!

Daca sunteti in cautarea unor filme de animatie care sa va incante atat pe voi, cat si pe cei mici, atunci sunteti in locul potrivit! In cele ce urmeaza, va vom prezenta 5 filme de animatie care sunt perfecte pentru a fi vizionate in familie.


Coco (2017) - IMDB 8.4


"Coco" este un film emotionant despre familie, traditie si mostenire culturala. Filmul urmareste aventurile unui baiat numit Miguel care isi doreste sa devina un cantaret celebru, dar care se trezeste teleportat in lumea mortilor in ziua de "Dia de los Muertos". In aceasta lume mistica, el isi intalneste stramosii si invata despre importanta traditiilor si a familiei.


Zootopia (2016) - IMDB 8.0


"Zootopia" este un film de animatie plin de aventuri despre o lume populata de animale antropomorfe. Filmul urmareste povestea unei vulpi si a unui iepure care devin parteneri de detectivi si care trebuie sa lucreze impreuna pentru a rezolva un mister care ameninta pacea din orasul Zootopia.



Inside Out (2015) - IMDB 8.1


"Inside Out" este un film emotionant despre emotii si cresterea personala. Filmul urmareste aventurile unei fetite numite Riley si ale celor cinci emotii interioare ale ei: Joy, Sadness, Fear, Anger si Disgust. Cand familia ei se muta intr-un oras nou, emotiile ei se confrunta cu noi provocari si trebuie sa invete sa colaboreze pentru a-i ajuta pe Riley sa se adapteze la noua lor viata.


The Incredibles (2004) - IMDB 8.0


"The Incredibles" este un film de animatie plin de actiune despre o familie de super-eroi. Filmul urmareste povestea lui Bob Parr, care isi petrece zilele sale ca functionar la o companie de asigurari si noptile ca super-erou mascat numit "Mr. Incredible". Cand el si sotia sa, "Elastigirl", isi folosesc puterile pentru a salva lumea de la un rau facator periculos, ei isi implica si copiii lor in aventura.



Moana (2016) - IMDB 7.6


"Moana" este un film de animatie plin de aventuri despre o adolescenta curajoasa care isi paraseste insula natala pentru a cauta o solutie pentru a salva viata marina si a-i ajuta pe oamenii din comunitatea ei. In aceasta calatorie, Moana se imprieteneste cu Maui, un semizeu, si invata sa isi urmeze inima si sa devina liderul pe care comunitatea lui il are nevoie.



6.305 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page