top of page

Top 8 cele mai bune seriale de comedie, disponibile pe Netflix!

Genul de seriale care te binedispun. Seriale la care razi si uiti de griji. Seriale pe care le poti urmari lejer si zile intregi. Vezi mai jos care sunt cele mai bune seriale de comedie disponibile pe Netflix!


Seinfeld (1989 - 1998) - IMDB 8.9

Comedie


Cine nu cunoaste acest serial? Pai...cine nu-l cunoaste si este fan seriale de comedii n-are scuza. Povestea oficiala: Intamplarile continue ale comedianului nevrotic din New York, Jerry Seinfeld, si ale prietenilor sai la fel de nebuni. Un serial castigator al nu mai putin de 10 premii EMMY!


Community (2009 - 2015) - IMDB 8.5

Comedie


Un avocat suspendat este fortat sa se inscrie la un colegiu comunitar cu un personal excentric si o gasca de studenti trasniti. Castigator al unui premiu Emmy, serialul are 6 sezoane si 110 episoade.


Sex Education (2009 - ) - IMDB 8.4

Comedie, Drama


Un adolescent, a carui mama este de profesie terapeut sexual, face echipa cu un coleg de liceu pentru a infiinta o clinica de terapie sexuala la scoala. Serialul este castigator al unui premiu BAFTA.


Trailer Park Boys (2001 - 2018) - IMDB 8.6

Comedie, Crima


Un serial cu 12 sezoane, pe care fie il iubesti fie il urasti. De fapt, nu stim cum ai putea sa-l urasti - este plin de glume si replici super caterinca si amuzante! Povestea: Trei infractori marunti realizeaza un documentar despre viata lor intr-un parc de rulote.


The Good Place (2016 - 2020) - IMDB 8.2

Comedie, Drama, Fantezie


Patru oameni si prietenul lor din alta lume se lupta in viata de apoi pentru a defini ce inseamna sa fii bun. Un serial excelent cu o Kristen Bell foarte buna, nominalizat la nu mai putin de 12 premii Emmy.


Bojack Horseman (2014 - 2020) - IMDB 8.8

Comedie, Drama, Animatie


BoJack Horseman a fost vedeta emisiunii de televiziune de succes „Horsin’ Around” in anii 1980-1990, dar acum este in depresie, locuieste la Hollywood, se plange de toate si poarta pulovere dubioase colorate. Un serial super funny, nominalizat la 3 premii Emmy.


Grace and Frankie (2015 - 2022) - IMDB 8.2

Comedie


Afland ca sotii lor nu sunt doar colegi de munca, ci au fost si implicati romantic in ultimii 20 de ani, doua femei cu o relatie deja tensionata incearca sa faca fata impreuna situatiei. Un serial nominalizat la 13 premii Emmy, cu Jane Fonda in rol principal.


(Eliminat intre timp din grila Netflix) Arrested Development (2003 - 2019) - IMDB 8.7

Comedie


Castigator al nu mai putin de 6 premii Emmy! Un om cu capul pe umeri, Michael Bluth, preia treburile de familie dupa ce tatal sau este inchis. Dar restul familiei sale rasfatate si disfunctionale ii fac meseria insuportabila.


Citeste si:


4.489 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page