top of page

Top cele mai bune filme ce apar in Februarie 2024! Tu pe care vrei sa-l vezi?

In lumea cinematografiei, fiecare lună aduce cu sine noi opere de artă cinematografice, iar februarie 2024 nu face excepție. În acest articol, ne propunem să descoperim impreuna cele mai bune filme ce urmeaza sa apara in aceasta luna friguroasa, perfecta pentru vizionat filme. Sa incepem.



Argylle - 2 Februarie 2024

Actiune, Thriller


Un romancier spion introvertit este atras de activitățile unui sindicat subteran sinistru. Cu Henry Cavill, Sam Rockwell, Dua Lipa in rolurile principale! Acesta este un film pe care abia asteptam sa-l vedem!


Lisa Frankenstein - 9 Februarie 2024

Comedie, Horror, Romantic


O poveste de dragoste dintre o adolescentă și iubitul ei, care se întâmplă să fie un cadavru. După ce o serie de circumstanțe îngrozitoare îl readuc la viață, cei doi pornesc într-o călătorie pentru a găsi dragostea, fericirea - și câteva părți ale corpului lipsă.



Madame Web - 14 Februarie 2024

Actiune, Aventura, SF


Cassandra Webb este un paramedic din New York care începe să dea semne de clarviziune. Forțată să se confrunte cu revelațiile despre trecutul ei, ea trebuie să protejeze trei tinere de un adversar misterios care le vrea moartea.


Land of Bad - 16 Februarie 2024

Actiune, Thriller


Un controlor de luptă aeriană novice și un pilot experimentat de drone sprijină o echipă Delta Force în timp ce încearcă să transforme o misiune eșuată într-o operațiune de salvare.



Ordinary Angels - 23 Februarie 2024

Drama


Inspirat de incredibila poveste a unui coafeze care mobilizează singura o întreagă comunitate pentru a ajuta un tată văduv să salveze viața fiicei sale grav bolnave. Cu Hilary Swank in rol principal!




895 afișări0 comentarii

Film sau Serial?

bottom of page