top of page

Un film bun, emotionant (7.5 IMDB) este disponibil pe Netflix si Disney Plus! Tu l-ai vazut?

În 2018, regizorul Greg Berlanti a adus pe ecrane un film care a captivat inimile și imaginația publicului din întreaga lume - "Love, Simon". Bazat pe romanul lui Becky Albertalli intitulat "Simon vs. Homo Sapiens", acest film a oferit o perspectivă revoluționară asupra clasicului film de dragoste adolescentin.


Povestea


"Love, Simon" își poartă spectatorii printr-o poveste emoționantă și plină de umor despre un adolescent gay, Simon Spier, care se străduiește să-și păstreze identitatea sexuală ascunsă fata de familia și prietenii săi. Interpretat magistral de actorul Nick Robinson, Simon este prezentat ca un tânăr aparent obișnuit, cu pasiuni și probleme comune adolescenților. Cu toate acestea, secretul său delicat îi complică viața într-un mod care aduce în lumină complexitatea și dificultățile de a te accepta și a te exprima într-o societate care nu întotdeauna îți oferă sprijinul necesar.Fara bullshit inutil


Ce face acest film atât de remarcabil este că îndrăznește să exploreze subiectul identității sexuale într-un mod sincer și sensibil - fara bullshit marca Netflix din ultimii ani. Prin personajul său principal, filmul aruncă o lumină puternică asupra luptei interne a unei persoane care se confruntă cu frica și incertitudinea de a dezvălui adevărata sa identitate.


Un film sincer, emotionant


Un alt aspect remarcabil al filmului este abilitatea sa de a surprinde emoțiile și conflictele adolescenților într-un mod universal. Fiecare personaj, fie că este vorba de prietenii lui Simon, de familia sa sau de interesul său romantic, este prezentat într-un mod autentic și plin de profunzime, permițând publicului să se conecteze și să simtă empatie față de experiențele lor.


Nu-l ratati, ne veti multumi!


Un film bun. Un film emotionant. Un film in care conceptul de gay este prezentat asa cum este el in realitate. Fara bullshit marca Netflix din ultima vreme.

Tags: filme bune, top filme, cele mai bune filme, filme emotionante, ce film vedem, ce filme vedem, filme inspirate din fapte reale, filme bazate pe fapte reale, filme drama, top filme drama, cele mai bune filme drama, filme online

コメント


Film sau Serial?

bottom of page