top of page

Top 10 seriale thriller care te vor tine lipit de canapea - Partea II

Continuam seria Top 10 seriale thriller cu partea II.


Ah, thriller. Suspans, mister, rasturnari de situatii si scene dark. Cel mai complex si mai captivant gen de cinematografie (cel putin in opinia mea). Daca si tu crezi la fel, ti-am pregatit mai jos partea II a articolului "Top 10 seriale thriller", care te vor tine lipit de canapea zile intregi, cu gura cascata.

Sa continuam, zic.


Citeste si:6. Fauda (2015) - Nota IMDB 8.3


Un agent secret israelian retras din activitate este fortat sa reintre in joc pentru a vana un soldat palestinian pe care credea ca l-a ucis, declansand o serie de evenimente dramatice. Un serial ce te va tine cu gura cascata si te va soca frecvent.


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!7. The Undoing (2020) - Nota IMDB 7.4


Cat de bine crezi ca iti cunosti sotul/sotia? Atunci cand viata unui terapeut bogat din New York se intoarce cu susul in jos dupa un eveniment cu totul socant, este momentul sa se intrebe: familia lui este cu el sau impotriva lui?


Pro tip: Nu este disponibil pe Netflix dar este disponibil pe HBO Go/MAX!

8. The Stranger (2020) - Nota IMDB 7.3


Serialul urmareste viata unor familii din suburbii ale caror secrete si minciuni sunt facute publice prin aparitia unui strain.


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!9. Dirty John (2018) - Nota IMDB 7.3


Bazat pe intamplari reale! Serial in care fiecare sezon se bazeaza pe o poveste adevarata de crima plecata de la o poveste epica despre dragostea gresita. Cea mai gresita.


Pro tip: Disponibil si pe Netflix!

Pro pro tip: Vezi ambele sezoane!10. Peaky Blinders (2013) - Nota IMDB 8.8


Un serial exceptional cu o distributie de actori foarte buna. Un serial sangeros plin de rasturnari de situatie. Un serial care te va tine lipit de canapea pana vei termina toate sezoanele!


Pro tip: Disponibil si pe Netflix

PS: Acest serial este inclus si in articolul: Top 5 seriale pentru barbati adevarati - Partea I
Citeste si:


Vizionare placuta!

42.274 afișări0 comentarii

Opmerkingen


Film sau Serial?

bottom of page