top of page

Top 5 cele mai bune filme cu vampiri, disponibile pe Netflix!

Cine nu cunoaste deja legenda contelui Dracula? Multi spun ca originile acestuia sunt chiar aici la noi, in Romania - mai exact in zona faimosului castel Bran. Ideea de vampiri i-a fascinat dintotdeauna pe oameni - de aici si atat de multe productii cu creaturile cu colti (fie ele filme sau seriale, sunt multe rau). Mai jos am extras un top 10 filme cu vampiri disponibile pe Netflix, pe care sa le vedeti intr-o seara...de groaza!


1. 30 Days of Night (2007) - IMDB 6.6

Horror, Actiune


Dupa ce un oras din Alaska este cufundat in intuneric timp de o luna, este atacat de o banda de vampiri insetata de sange. Un film in care suspansul este la cote maxime, cu Josh Hartnett in rol principal. Un film super bun pe care vi-l recomandam cu drag.


2. Dracula Untold (2014) - IMDB 6.2

Actiune, Drama, Fantezie


Pe masura ce regatul sau este amenintat de turci, tanarul print Vlad Tepes trebuie sa devina un monstru de temut inclusiv de propriul sau popor pentru a obtine puterea necesara de a-si proteja propria familie si regatul. Cu Luke Evans in rol principal.


3. Van Helsing (2004) - IMDB 6.0

Actiune, Aventura, Fantezie


Celebrul vanator de monstri Van Helsing este trimis in Transilvania pentru a-l opri pe Contele Dracula, care foloseste cercetarile doctorului Frankenstein in scopuri cel putin indoielnice. Cu Hugh Jackman si Kate Beckinsale in rolurile principale.


4. Day Shift (2022) - IMDB 6.1

Actiune, SF, Comedie


Bud (Jamie Foxx) este un tata muncitor care vrea doar sa ofere o viata mai buna fiicei sale de 10 ani. Munca lui banala de curatare a piscinelor caselor din Valea San Fernando este o acoperire pentru adevarata lui sursa de venit: vanarea si uciderea vampirilor si mortilor vii.


5. He Never Died (2015) - IMDB 6.3

Comedie, Drama, Fantezie


Jack, un proscris social, este scos din zona sa de confort atunci cand lumea exterioara ii bate la usa iar acesta isi da seama ca nu isi poate stapani trecutul violent.


Citeste si:

5.131 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page