top of page

Top 5 cele mai bune filme de razbunare - Partea II

Daca ai ajuns la acest articol, inseamna ca ai nevoie de un film pentru a-ti stinge "setea" de razbunare. Daca nu ai apucat inca, poti citi si partea I a acestui top aici:Desi se spune ca "razbunarea-i arma prostului", sentimentul ala de dreptate pe cont propriu este atat de satisfacator! Cu conditia sa ramana fictional! Pentru restul razbunarilor, puteti consulta alte site-uri :)

Sa incepem, zic.Citeste si:
1. Taken (2008) - Nota IMDB 7.8


"I will find you...and I will kill you!"


Un agent CIA pensionat este obligat sa calatoreasca in Europa si se bazeaza pe abilitatile sale pentru a-si salva fiica instrainata, care a fost rapita in timpul unei calatorii la Paris.

Ahh, filmul care l-a facut celebrul pe Liam Neeson si replica atat de reconoscibila chiar si astazi, la peste un deceniu de la aparitia filmului.Pro Tip: Au aparut si Taken 2 dar si Taken 3, asa ca daca vrei sa faci o noapte alba plina de actiune, ai cu ce!2. I Spit On Your Grave (2010) - Nota IMDB 6.2


Daca nu iti plac filmele brutale sau grafice, mai bine-l sari pe asta. Cu toate astea, un film de razbunare foarte bun in care veti ramane un pic...socati.

Povestea: O scriitoare care este brutalizata in timpul retragerii in cabana cauta sa se razbune pe atacatorii ei, care au lasat-o aproape moarta.Pro Tip: Au aparut si partile II si III, dar nu merita sa fie nominalizate in acest top.3. True Grit (2010) - Nota IMDB 7.6


O adolescenta incapatanata cere ajutorul unui vanator de recompense pentru a-l gasi pe ucigasul tatalui ei. Ahh, razbunare la 14 ani - ce poate fi mai dulce? :D


Pro Tip: Josh Brolin, Matt Damon si Jeff Bridges fac toti roluri exceptionale in acest film, dar surpriza adevarata vine de la talentata Hailee Steinfeld care face un rol magistral.


4. Hard Candy (2005) - Nota IMDB 7.0


Hayley este o adolescenta inteligenta si cumva seducatoare. Jeff este un fotograf de moda libidinos. O conversatie pe internet, o intalnire la cafenea, o sedinta foto improvizata acasa la Jeff.


Pff, Jeff crede ca este noaptea lui norocoasa. Il asteapta o mare supriza.5. V for Vendetta (2005) - Nota IMDB 8.2


Am pastrat ce-i mai bun pentru sfarsit. V for Vendetta, un film genial cu Natalie Portman si Hugo Weaving. Un film care-si merita cu prisosinta nota.


"There are no coincidences, only the illusion of coincidences"


Intr-o viitoare societate distopica britanica, un luptator pentru libertate cunoscut doar sub pseudonimul „V”, comploteaza sa rastoarne guvernul tiranic cu ajutorul lui Evey portretizata de Natalie Portman.Citeste si:Vizionare placuta!

3.673 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page