top of page

Top 5 super filme mai putin mediatizate din 2023, pe care trebuie sa le vezi acum!

Toata lumea este la curent cu filmele super populare si blockbusterele aparute in 2023 - de aceea, in acest top va prezentam 5 super filme mai putin mediatizate, dar foarte bune pe care poate nu le-ati vazut in 2023! Sa incepem.The Holdovers (2023) - IMDB 8.0

Comedie, Drama


Un profesor de istorie putin "nebun" de la o școală pregătitoare este forțat să rămână în campus în timpul vacanțelor cu un elev cu probleme care nu are unde să meargă.

Sound of Freedom (2023) - IMDB 7.7

Crima, Drama, Biografie


Povestea incredibilă a unui fost agent guvernamental transformat în justitiar care se lansează într-o misiune periculoasă pentru a salva sute de copii din mainile unor traficanti.


Plane (2023) - IMDB 6.5

Actiune, Aventura, Thriller


Un pilot se trezește prins într-o zonă de război după ce este forțat să aterizeze o aeronava comercială în timpul unei furtuni groaznice.

When Evil Lurks (2023) - IMDB 7.0

Horror


Într-un sat îndepărtat, doi frați găsesc un bărbat infectat de demoni - luand decizia să scape de cadavru, ajung sa faca ceva terifiant: să răspândească neintenționat haosul.


Dogman (2023) - IMDB 6.7

Crima, Drama, Thriller


Un băiat, afectat serios de o viață grea, își găsește mântuirea prin dragostea câinilor săi. Regizat de maestrul Luc Besson.


Comments


Film sau Serial?

bottom of page