top of page

Un super film de animatie Netflix nominalizat la Oscar, perfect de vizionat cu cei mici!

"The Croods" este un film de animatie din 2013 produs de studioul DreamWorks Animation. Povestea se concentreaza pe o familie preistorica, denumita Crood, care trebuie sa-si gaseasca un nou adapost dupa ce pestera lor este distrusa.

Personajele principale sunt Grug, tatal Crood, care este extrem de protectiv fata de familia sa si este obsedat de siguranta lor; Eep, fiica adolescenta a lui Grug, care este curioasa si aventuroasa si doreste sa descopere lumea dincolo de pestera; si Guy, un tanar inventator care le-a aratat lui Crood un nou mod de viata si care ii ajuta sa gaseasca un nou adapost.

In timpul aventurii lor, familia Crood se confrunta cu o serie de obstacole, inclusiv cu animale salbatice, terenuri primejdioase si cu concurenta altor triburi preistorice. Totusi, cu ajutorul lui Guy si cu curajul lor, Crood reuseste sa depaseasca aceste obstacole si sa isi gaseasca un nou camin.


O comedie potrivita pentru toate varstele!


Unul dintre aspectele remarcabile ale filmului este grafica sa impresionanta si animatia de mare calitate. Lumea preistorica este prezentata in culori vii si plina de detalii, iar personajele sunt bine definite si amuzante. De asemenea, umorul filmului este bine plasat si potrivit pentru toate varstele.

In plus, mesajul filmului despre curajul de a infrunta necunoscutul si de a accepta schimbarea este puternic si inspirator. Prin explorarea lumii dincolo de pestera lor, Crood invata sa isi infrunte fricile si sa se adapteze la un nou mod de viata.

The Croods este un film de animatie amuzant si inspirator, care ofera o poveste interesanta si animatia de inalta calitate. Cu personaje indragite si o lume preistorica plina de aventura si pericole, "The Croods" este un film care va fi apreciat de intreaga familie.


2.749 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page