top of page

Top 5 cele mai bune seriale SF disponibile pe Netflix, pe care trebuie sa le incepi acum!

Am tot scris despre filme SF, fie ca au fost despre filme disponibile pe Netflix, HBO sau pur si simplu cele mai bune filme SF - a venit insa momentul sa facem si un top scurt de 5 cele mai bune seriale Science Fiction, care sunt si disponibile pe Netflix pentru vizionare. Asadar, sa incepem.


1. Black Mirror (2011 - 2019) - IMDB 8.8

Mister, SF, Drama


O serie care exploreaza un multivers super tehnologizat intortocheat, in care cele mai mari inovatii ale umanitatii se confrunta cu cele mai intunecate instincte ale oamenilor. Unul dintre cele mai de succes seriale SF, nu doar de pe Netflix, ci in general.


2. Stranger Things (2016 - 2024) - IMDB 8.7

Horror, SF, Drama


N-ai cum sa nu fi auzit de acest serial mega popular si ultramediatizat - pe atat de mediatizat, pe atat de bun si este. Povestea oficiala: Cand un baiat dispare, mama lui, un sef de politie si prietenii sai trebuie sa se confrunte cu forte supranaturale terifiante pentru a-l recupera. Dar povestea, evident, se complica...


3. Dark (2017 - 2020) - IMDB 8.7

Mister, Crima, Drama


Serialul reprezinta o saga cu increngaturi supranaturale, plasat intr-un oras german in care disparitia a doi copii mici dezvaluie relatiile dintre patru familii. Este de asemenea, unul dintre cele mai bune seriale pe care le poti vedea pe Netflix.


4. Altered Carbon (2018 - 2020) - IMDB 7.9

Actiune, SF, Drama


Amplasat intr-un viitor in care constiinta este digitalizata si stocata, serialul spune povestea unui prizonier care revine la viata intr-un corp nou si care trebuie sa rezolve o crima uluitoare pentru a-si castiga libertatea.


5. The 100 (2014 - 2020) - IMDB 7.6

SF, Mister, Drama


La 97 de ani dupa ce un razboi nuclear a distrus civilizatia, o nava spatiala care gazduieste singurii supravietuitori ai umanitatii trimite 100 de delincventi inapoi pe Pamant, in speranta ca vor repopula planeta. Dar stim deja ca lucrurile nu pot fi atat de simple, nu?


Citeste si:



20.923 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page