top of page

Recomandare - un serial thriller excelent: El Marginal (The Fringe)

El Marginal (IMDB 8.2) este un serial drama-thriller argentinian, creat de Sebastián Ortega si Adrián Caetano, avandu-i pe Juan Minujín si Martina Gusmán in rolurile principale. A devenit disponibil pentru streaming pe Netflix pe 7 octombrie 2016. Al doilea sezon a fost lansat pe 28 septembrie 2018, al treilea sezon pe 27 septembrie 2019 si al patrulea sezon pe 19 ianuarie 2022.


Despre ce este vorba in El Marginal


Pastor, un politist sub acoperire se angajeaza sa o salveze pe fiica rapita a unui judecator, infiltrandu-se in inchisoarea in care se banuieste ca se afla. Odata ajuns inauntru, va trebui sa invete sa traiasca dupa regulile inchisorii si ale detinutilor.


Castigator al 13 premii printre care 4 premii Tato


Serialul a castigat deja 13 premii de cinematografie, printre care 4 premii Tato, 1 premiu New York Film and TV Festival, 1 premiu Martin Fierro pentru cel mai bun actor in rol secundar si multe altele.


Unde il poti urmari?


Precum am mentionat si la inceputul acestui articol, serialul a devenit disponibil spre vizionare pe Netflix in 2016 - poti viziona toate cele 4 sezoane aici, deci ai un mare avantaj ca nu trebuie sa mai astepti sa apara noi episoade.


Vezi aici trailerul oficial!


Spor la vizionare!


482 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page